Wie is Charlotte?

 
 

 
 
 
Hoi!
 
Ik ben Charlotte, moeder, vriendin, coach, therapeut…
Door mijn eigen krakkemikkige gezondheid ben ik jarenlang op zoek geweest naar manieren om me beter te voelen, en sinds een paar jaar heb ik mijn draai wat dat betreft gevonden in een combinatie van EFT en NLP.
 
Samen met een vriendin-huisarts heb ik een praktijk in Zuid Portugal waar ik vooral chronische pijnpatiënten behandel, met groot succes.
 
Daarnaast begeleid ik ouders en kinderen die in lastige situaties zitten. Ik ben zelf moeder van een 13-jarige dochter, en ook ons pad is niet altijd makkelijk geweest. Ik heb in de loop der jaren een manier gevonden om redelijk stressloos met lastige situaties om te gaan, en dat systeem leer ik nu aan andere ouders.
 
Als je hulp nodig hebt bij één van deze uitdagingen, chronische pijn of gezinssituaties, kan ik je misschien wel helpen.
 
Je mag me altijd emailen met een vraag, en je kunt me vinden op Twitter of Facebook. Ik ben heel eerlijk: ik kan niet met iedereen werken en overal wat aan doen, en dat zal ik je ook in het begin vertellen. Als je geen zin hebt om aan jezelf te werken, als je denkt dat ik je problemen voor je oplos, dan ben je aan het verkeerde adres. Als je daarentegen bereid bent om je huiswerk te doen en je eigen wereldbeeld bij te stellen, dan kunnen we samen bergen verzetten.
 
Pijntherapie kan in persoon of per telefoon/computer plaatsvinden.
Begeleiding van ouders en kinderen kan gedurende de retraites die we organiseren op onze boerderij, of per Skype: Vanaf volgende maand begeleid ik een groep van maximaal 6 moeders via wekelijkse Skype conferenties. (En uiteraard help ik je met de technische kant).
 
Als je interesse hebt, hoor ik het graag van je: Stuur me een berichtje op Twitter, Facebook, of Hyves, of via het contactformulier.
 
Je kunt ook meteen een afspraak maken voor een (gratis) oriëntatie gesprek door hieronder te klikken:
 
Klik hier om een afspraak te maken met Charlotte!